Kookavontuur-Nijmegen

Kookles voor iedereen!

Over de chefDe kooklessen worden gegeven door Karsten Kinast (1984). Sinds 2014 vader van een prachtig zoon, echtgenoot en gepassioneerde hobbykok.


“Als kind hielp ik al thuis in de keuken bij de kook voorbereidingen. Toen ik voor mijn 18de verjaardag een kookles cadeau kreeg leerde ik het koken echt waarderen. Het plezier om uit enkele ingrediënten een smaakvol gerecht te creëren is er sindsdien alleen maar gegroeid.


Werken met kinderen heb ik ook altijd leuk gevonden. Tijdens mijn studie Biologie werkte ik al met kinderen van verschillenden leeftijden bij een huiswerkbegeleiding in Nijmegen. Door een vervolgstudie voor docent Biologie kon ik me nog verbeteren met de omgang met kinderen. 


Tenslotte leer ik sinds 2014 elke dag erbij door zo veel tijd als mogelijk door te brengen met mijn zoon Daniel en zijn vrienden uit de buurt.

Nu wil ik de voldoening die ik beleef tijdens het koken én werken met kinderen combineren door het oprichten van Kookavontuur Nijmegen."